Alte produse
 
Tancuri de depozitare lichide
Boxe pentru fatare tip AGRIBAC

Lazi frigorifice tip - AGRICOOL

Tancurile Cisterna Agritech au o utilizare excelenta in industria chimica si in industria alimentara. Sunt capabile a depozita si diverse solutuii chimice chiar si diverse tipuri de acizi. Alcatuirea si constructia lor sunt realizate dupa standarde precise si sunt produse din cele mai pretentioase materiale.
Boxa pentru fatare profesionala tip AGRIBAC este alcatuita din fibra de sticla poliester armat , astfel încât are o greutatea mica ?i o constructie durabila in timp. Tava de degajare excremente este usor de instalat, usor de curatat, avand o rezistenta foarte buna la agenti corozivi.
Lazile frigorifice tip Agricool 120 sunt ideale pentru pastrarea cadavrelor animalelor ( pasari , iepuri , porci ) . Se pot utiliza si in laboratoare. Utilizarea este simpla , curatarea se face cu jet de apa de înalta presiune.
VENTILATOARE
SISTEME DE ACOPERIS TIP ECOTECH
Panouri solare

Ventilatoarele axiale Agritech au fost proiectate pentru o utilizare eficienta. Constructia este din otel galvanizat, iar paletele ventilatorului din aluminiu. Diferitele marimi de ventilatoarele se pot transporta dezasamblate, in bucati sau asamblate.

 

Datorita sistemelor de acoperis ECOTECH se pot rezolva o serie de probleme:
- eliminarea sunetelor si mirosului deranjant
- emiosia de aerosoli si mentinerea temperaturii
- protejerea mediului inconjurator


Panourile solare Agritech isi produc energia electrica de la 3kW pana la 600kW. Panourile se pot conecta intre ele, elementele principale pot sa fie de 10,20,50 so 100kW putere.

 

 

 
Silozuri tip AGRISTRONG
SILOZUL TIP CUBO
 
Silozurile tip AGRISTRONG sunt alcatuite din fibra de sticla poliester, si pot sa depoziteze materiale a caror densitate poate sa ajunga si la 1.5to/m3. Acestea pot sa fie : ingrasaminte chimice, sare, calciu furajer, nisip etc. Fibra de sticla garanteaza o durata de folosinta indelungata, aceasta putand sa reziste conditiilor de mediu extreme. Sistemul de sustinere este confectionat din otel galvanizat, sub care poate sa intre la incarcare, cu usurint si o remorca. La transport, intra in componenta de baza sistemul de umplere pneumatic si tubul din poliester pentru aerisire. La cerere se pot adauga accesorii ca: cantar, geam pentru a vedea nivelul de umplere, si supape de siguranta.


Tipul nou de siloz Agritech permite stocarea diferitelor furaje, produselor alimentare, diferitelor produse granulate din industria chimica. Recipientul este de culoare alba din poliester armat cu fibra de sticla (la cerere alte pot fi produse in alte culori), partile metalice sunt fabricate din otel galvanizat si sunt livrate impreuna cu urmatoarele echipamente . o fereastra transparenta plasata vertical pentru a controla nivelul de umplere . capac pentru deschidere in partea superioara, functioneaza cu usurinta si cu manevrare de la sol, . Sibar . silozul tip CUBO poate fi transportat cu usurinta cu un stivuitor sau camion. Cu un camion cu bena de 6.5m se pot transporta 12 silozuri CUBO complet pline. Desfacute in bucati , se pot transporta in numar mare.

 

 

Copyright © 2013 AGRITECH SLOVAKIA - Created by 2FISH