Boxe crestere vitei
 

Succesul noilor boxe pentru vitei Agribox si Spheribox se datoreaza in primul rand experientei de 20 de ani , precum si cercetarilor care se desfasoara si in prezent. Excelentele boxele pentru vitei se regasesc in marimi si culori diferite, avand multiple avantaje:

- Modalitate usoara de transport si montaj.
- Rezistenta marita la conditiile de lucru, stabilitate mecanica, costuri de intretinere minime, durata de viata minim -20 ani.
- Rezistenta mare la conditiile extreme de mediu dela -40gr. la +45gr celsius.
- Datorita izolatiei termice si ventilatiei bune pentru vitei castiga in greutate mai repede si mai sanatosi. In comparatie cu sistemul clasic de grajd, in boxele exterioare rata de propagare a inbolnavirilor este mult mai mica.
- Gama larga de accesorii suplimentare , cum ar fi gard galvanizat de metal , tavi din fibra de sticla , galeti , protectii împotriva ploii.

 

Boxe crestere vitei -Agribox 1

Boxe crestere vitei - Agribox 1

Boxa crestere vitel cu un singur loc, din fibra de sticla poliester. La cerere se poate livra cu gard din otel galvanizat, cu galeata pentru adapat, iesle si suport pentru supt din otel inoxidabil / fibra de sticla.

Boxe crestere vitei - Agribox 3

borjúnevelő ház - agribox 3

Boxa crestere vitel cu trei locuri, din fibra de sticla, cu varsta de la 2-6 zile. In partea din spate este situata o nisa/geam pentru asigurarea ventilatiei si administrare paie. La cerere se poate livra cu gard din otel galvanizat, din care primul gard de poate demonta usor, trei galeti de adapare, trei suporti pentru supt, iesle, jgheab din fibra de sticla, capace la galeti impotriva ploii.

Boxe crestere vitei - Agribox 5

borjúnevelő ház - agribox 5

Boxe crestere vitei cu 5 locuri din fibra de sticla - cu varsta de la 2-6 zile. In partea din spate este situata o nisa/geam pentru asigurarea ventilatiei si administrare paie. In partea superioara se gaseste un inel pentru ancorare la ridicare. La cerere se poate livra cu gard din otel galvanizat, cinci galeti de adapare, cinci suporti pentru supt, iesle, jgheab din fibra de sticla, capace la galeti impotriva ploii.

Boxe crestere vitei - Agribox 8

borjúnevelő ház - agribox 8

Boxe crestere vitei cu 8 locuri din fibra de sticla - cu varsta de la 2-6 zile. In partea din spate este situata o nisa/geam pentru asigurarea ventilatiei si administrare paie. In partea superioara se gaseste un inel pentru ancorare la ridicare. La cerere se poate livra cu gard din otel galvanizat, opt galeti de adapare, opt suporti pentru supt, iesle, jgheab din fibra de sticla, capace la galeti impotriva ploii.

Boxe crestere vitei - Spheribox

borjúnevelő ház - spheribox

Boxe crestere vitei cu 15-20 locuri din fibra de sticla, cu varsta de la 2-6 zile. Se poate folosi ca adapost exterior pentru animale de pasune. Contine gard din otel galvanizat, din care primul gard de poate demonta usor, galeti de adapare, suporti pentru supt, iesle, jgheab din fibra de sticla, capace la galeti impotriva ploii, avand montat si sistem de ventilare.


Gama de accesorii - Boxe vitei de tipul AGRIBOX si SPHERIBOX

CAMIN HOOK BX1MV
Sistem de aerisire din otel galvanizat pentru Boxe crestere vitei de tipul Spheribox. Inel de ancorare pentru Boxe crestere vitei de tipul Agribox 3,5 si 8. Grilaj pentru fan si furaj.

PARAP CANLAT HOOKS
Protectie impotriva ploii montat deasupra galetilor, din fibra de sticla. Usa laterala pentru tarc Agribox 3,5,8 si pentru tipul Spheribox. Inel de ancorare cu intaritura pentru Boxa vitei tip Spheribox.

ELICA BXMSP INOX BX1MA
Sistem ventilatie cu motor electric pentru boxe crestere vitei tip Spheribox. Grilaj furaje pentru Boxe tip Spheribox (doua bucati pentru o boxa). Suport furaj din otel inoxidabil pentru Boxe tip Agribox 1.

BMXAV PORSU BMX5A
Jgheab furajare din fibra de sticla cu intaritura din otel galvanizat. Suport pentru supt pentru Boxe tip Agribox 3, 5, 8. Suport furaje din otel galvanizat pentru Boxe tip Agribox 3, 5, 8.
Copyright © 2013 AGRITECH SLOVAKIA - Created by 2FISH