Cantare electronice
 
Cantare electronice

Cantarele electronice cu afisaj digital verifica cu usurinta greutatea materialelor depozitate în silozuri, care pot fi pulberi , pelete , cereale, granulate , produse de faina , îngrasaminte , etc .

Cantare tip SYSTEM 20

Cantare tip SYSTEM 200

Cantare tip SYSTEM 2000

Acest cantar simplu poate fi montat la silozuri avand senzori electronici si panou de control . Pe afisajul digital se poate citi cu usurinta în orice moment ,greutatea materialului depozitat.

 

 

 

Este similar cu Cantarul tip System 20. Cu ajutorul unuisnec de incarcare, permite umplerea cu o cantitate predeterminata a silozului. Im momentul cand se ajunge la cantitatea specificata , automat se opreste motorul snecului. Pe displayul digital se poate citi cu usurinta în orice moment , cantitatea materialelor depozitate.

Cantarul tip Sistem 2000 include senzori electronici si un sistem de computerizat, care va permite un control asupra cantitatii de material stocat în silozuri dar si manevrarea acestuia. Sistemul este capabil de a efectua functii, cum ar fi controlul sistemelor de ventilatie si controlul dozarii furajului.

Copyright © 2013 AGRITECH SLOVAKIA - Created by 2FISH